Nieuws

Categorieën
Archief

Als werkgever ben jij verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van het personeelsdossier van werknemers. Het personeelsdossier bevat persoonsgegevens en de privacy hiervan is vanzelfsprekend van groot belang. Met een digitaal dossier van H@RY kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en de beveiliging van documenten gewaarborgd is.

 

De voordelen van het opbouwen van een digitaal personeelsdossier:

 

+ Automatische bewaar- en vernietigingstermijnen      

De slimme dossiers zijn uitgerust met automatische vernietigingstermijnen per categorie. Zo heb jij daar geen omkijken meer naar en ben je helemaal AVG-proof!

+ Personeelsdossier altijd inzichtelijk voor werknemers 

Of het nu gaat om een arbeidsovereenkomst, diploma, werkgeversverklaring of een aanvraagformulier voor een opleiding: werknemers kunnen zelf altijd en overal hun documenten terugvinden in het digitaal personeelsdossier.

+ Personeelsdossier volgens logische structuur 

Wil je een document bijwerken of toevoegen? Dat kan altijd! Met gemak breng je direct een logische structuur aan in je digitale personeelsdossier, zodat jij en je werknemers documenten altijd snel kunnen terug vinden.

+ Jij als werkgever bepaalt wie wat kan zien in het personeelsdossier 

Steeds meer gegevens worden vastgelegd. Van beoordelingen tot contracten. Voor iedere categorie bepaal jij als werkgever of de documenten inzichtelijk mogen zijn voor de betreffende werknemer en bijvoorbeeld zijn afdelingsmanager.

+ Documentgeneratie en digitaal ondertekenen

Je kunt nu ook documenten genereren en vervolgens digitaal laten ondertekenen door middel van een digitaal onderteken verzoek. Het ondertekende document staat direct veilig opgeslagen in het digitaal personeelsdossier. Wel zo efficiënt!

 

Meer weten? Chat, mail of bel met H@RY of vraag een vrijblijvende demo aan.

info@HRY.nl | +31(0) 184 49 68 00

Annet Bassa
Adviseur H@RY