Nieuws

Categorieën
Archief
20 september 2018

Met H@RY heeft u alle HRM-zaken op orde. Efficiënt, overzichtelijk, veilig en ‘powered by’ Hoek en Blok. Uw onderneming in control. Dat geeft rust en ruimte! In dit digitale tijdperk mag een app daarbij natuurlijk niet ontbreken.

De app van H@RY zorgt voor veel gemak voor u, maar vooral ook voor uw werknemers. Zij hebben via de app direct inzage in:

  • Loonstroken en jaaropgaves
  • Verlof saldo en verlofkaarten
  • Digitale dossier

De app maakt het ook mogelijk om:

  • Veilig documenten te delen
  • Verlof aan te vragen
  • Eenvoudige declaraties of mutaties in te dienen

Geen handmatige mutaties meer

Rondslingerende bonnetjes zijn verleden tijd. Via de app kunnen werknemers heel eenvoudig declaraties indienen. Nog voor de lunch achter de kiezen is, is het bonnetje al via de app gefotografeerd en ingediend. Als werkgever hoeft u deze alleen te accepteren en aan te geven in welke loonrun de betaling verwerkt kan worden. Ook te declareren (over)uren kunnen op deze wijze eenvoudig worden ingediend en verwerkt. Wel zo efficiënt!

Arbeidsrechtelijk advies

Worstelt u ook met het toepassen van wetswijzigingen op bijvoorbeeld uw arbeidscontracten? Of bent u wellicht al eens in de situatie terecht gekomen dat u per abuis oude gegevens vergeet te vervangen bij een nieuw contract? Ook hiervoor biedt H@RY uitkomst.

Met H@RY kunt u eenvoudig documenten genereren. De arbeidsjuristen van Hoek en Blok zorgen voor de basisbestanden. Volledig afgestemd op uw onderneming. Ook het onderhoud wordt voor u verzorgd, zodat de documenten altijd actueel zijn volgens de laatste wet- en regelgeving en CAO. Handig, die H@RY!

Daarnaast kunt u H@RY nu ook aansluiten op de eerstelijns arbeidsrechtelijke helpdesk. Basisvragen worden hierbij direct telefonisch beantwoord en heeft u altijd snel actuele en specialistische kennis beschikbaar.

Benieuwd wat H@RY voor uw onderneming kan betekenen? Maak nu kennis tijdens een demo: info@HRY.nl.

Annet Bassa
Adviseur H@RY