Nieuws

Categorie├źn
Archief
26 oktober 2020

De redenen waarom H@RY gebruik maakt van de applicatie Loket.nl: gebruikersgemak, betrouwbaarheid en innovatie. Om dit alles nog meer kracht bij te zetten, heeft Loket.nl ervoor gekozen een nieuwe versie te lanceren: Loket 3.0.

Reden versie 3.0

Loket.nl is een aantal jaren geleden gestart met het nieuwe Loket (3.0). De start van Loket 3.0 is in eerste instantie gedreven vanuit innovatie en techniek. Daarnaast pakken werkgevers en werknemers een grotere rol in het proces, omdat ze steeds meer zelf doen. Gebruiksvriendelijkheid, uiterlijk en logische processen worden belangrijker. Met Loket 3.0 worden stappen gezet in het gebruikersgemak en de zelfredzaamheid van de gebruiker.

Planning

De ontwikkeling van Loket.nl 3.0 zal volgens klantsegmentatie plaatsvinden. In onderstaande planning worden de segmenten weergegeven. Eind 2021 wil Loket de nieuwste versie voor alle segmenten gereed hebben. De planning is als volgt:

 

Omdat momenteel dus nog niet alle functionaliteiten van Loket 3.0 compleet zijn, kiezen we er vanuit H@RY dus bewust voor om nog te werken met Loket 2.0. Zodra een overstap naar Loket 3.0 raadzaam is, brengen wij je op de hoogte.

Wat betekent het voor jou als H@RY-gebruiker?

Als H@RY-gebruiker maak je gebruik van de applicatie Loket.nl. Deze applicatie werkt volledig in de cloud. Een overstap van versie 2.0 naar 3.0 betekent eigenlijk niet meer dan inloggen via een andere URL, ofwel een andere website-link. Heel gemakkelijk! Maar om ervoor te zorgen dat je functionaliteiten niet kunt vinden, raden we je dus aan nog even in versie 2.0 te blijven werken. Wij houden je op de hoogte!

 

info@HRY.nl | +31(0) 184 49 68 00