H@RY Extra plus

H@RY Extra plus

Salarisadministratie

H@RY verzorgt jouw salarisadministratie, precies zoals je dat wenst:

  • Volledig uitbesteed aan H@RY;
  • Tijdelijk uitbesteed aan H@RY;
  • Selfservice, met H@RY als applicatiebeheer en helpdesk.

Als werkgever krijg je een inlogaccount voor een persoonlijke portal om alle zaken te beheren.

Voor de medewerkers is er een moderne werknemers-app beschikbaar. Via deze app krijgt het personeel inzicht in hun loonstroken, jaaropgaven, verlofkaarten, hun eigen personeelsdossier en kunnen ze eenvoudig declaraties indienen. Scheelt een hoop administratief werk en vragen. Daarnaast ben je in één klap helemaal van deze tijd!

Digitaal personeelsdossier en HR-pakket

In het digitale personeelsdossier kun je documenten genereren, uploaden, categoriseren en beschikbaar stellen voor je werknemers. De dossiers zijn vervolgens vanaf iedere plaats toegankelijk. De dossiers zijn volledig AVG-proof, doordat de beveiliging is gewaarborgd en verjaartermijnen automatisch ingeregeld zijn.

In het HR-pakket kun je eenvoudig per werknemer de volgende zaken registreren:

  • Opleidingen
  • Verstrekkingen
  • Beoordelingen
  • Declaraties
  • Verlof
HR ondersteuning en advies

De specialisten van H@RY bieden je ondersteuning en advies op HR-gebied op basis van flexibel in te richten afspraken, al dan niet op locatie. Altijd gericht op verbetering van de structuur binnen jouw organisatie en tevredenheid van het personeel. Heb je behoefte aan administratieve ondersteuning of meer een strategische sparringpartner? Op ieder vlak heeft H@RY specialisten beschikbaar.

Op basis van je exacte wensen en behoeften stellen we je graag voor aan de HR-adviseur die daarbij past. Eén aanspreekpunt met precies de expertise die je zoekt. Persoonlijk én efficiënt!

Arbeidsrechtelijk advies

De wet- en regelgeving is dynamisch en complex. Om als ondernemer continue op de hoogte te blijven van alle wijzigingen en alle kennis up-to-date te houden is haast niet te doen. Daarom schiet H@RY je te hulp!

Basisdocumenten

Het opstellen van contracten is vaak tijdrovend en erg foutgevoelig. Daar heeft H@RY iets op gevonden.

De arbeidsrechtspecialisten van H@RY maken eenmalig de basisdocumenten die je in jouw onderneming hanteert, zoals arbeidsovereenkomsten, oproepcontracten, gebruikersovereenkomsten, privacyverklaring, aanzegbrief etc. Deze worden als template geüpload en door middel van documentgeneratie kun je vervolgens met één druk op de knop een contract genereren naar het betreffende werknemersdossier.

1e lijn arbeidsrechtelijke helpdesk

De arbeidsrechtspecialisten van H@RY staan volledig tot jouw beschikking via de arbeidsrechtelijke helpdesk. Hier kun je terecht voor alle vragen op arbeidsrechtelijk gebied.

Verzuimbegeleiding / “Arbodienst”

Een zieke werknemer is nooit leuk, maar het verzuimbeheer, de opvolging en de begeleiding moeten wel goed geregeld zijn. Als werkgever heb je tenslotte een zorgplicht en heb je deze zaken graag goed op orde. H@RY regelt dit voor je, in samenwerking met arbodienstverlening VerzuimPreventPlus. Naast verzuimbeheer, -opvolging en – begeleiding, zijn zij ook gericht op preventie. De lijnen zijn kort, er is persoonlijk contact en door de koppeling met H@RY hoeven persoonsgegevens slechts één keer ingevoerd te worden. Wel zo efficiënt!

Subsidieadvies

Ook op personeelsgebied zijn er diverse subsidiemogelijkheden. H@RY werkt hiervoor samen met IMC. Benieuwd naar welke kostenbesparing voor jouw onderneming gerealiseerd kan worden? Vraag naar de mogelijkheden!