Nieuws

Categorieën
Archief
17 februari 2021

Hoe beheer jij de personeelsdossiers van je werknemers? Via het HRM-pakket van H@RY kun je in het digitale dossier documenten veilig en AVG-proof beheren. Naast het uploaden van documenten, kun je ook heel eenvoudig documenten genereren.

Benieuwd hoe de documentgenerator van H@RY werkt? Lees snel verder…

Documentgeneratie

Documentgeneratie is een functionaliteit waarmee basisdocumenten gegenereerd kunnen worden met behulp van templates. Alvorens gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit dien je te beschikken over het HRM-pakket van H@RY en een selectie te maken in template(s).

De juridische afdeling van Hoek en Blok draagt zorgt voor de basisdocumenten voor jouw organisatie, zoals overeenkomsten en brieven. Deze basisdocumenten worden als template opgevoerd en beschikbaar gesteld in het werkgeversportaal. Op basis van de beschikbare template(s) kunnen de documenten voor de werknemers worden gepersonaliseerd. Dit wordt gedaan door de documentgenerator. Door middel van deze templates kun jij heel eenvoudig, al dan niet collectief, documenten genereren naar de digitale personeelsdossiers.

De templates zijn opgebouwd uit verwijsvelden, die gevoed worden door de werknemersgegevens die reeds in de salarisapplicatie bekend zijn. Denk daarbij aan NAW-gegevens, contractdata, salarisgegevens etc. Zo voorkom je fouten en hoef je gegevens niet dubbel in te voeren. Wel zo efficiënt!

Welke basisdocumenten kunnen worden opgevoerd als template?

Qua contracten of overeenkomsten kun je onder andere denken aan arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, arbeidsovereenkomst onbepaalde tijd, gebruikersovereenkomst auto, bruikleenovereenkomst elektronica, opleidingsovereenkomst, stageovereenkomst, thuiswerkovereenkomst, thuiswerkreglement, privacyverklaring en gedragscode. Zie ook: H@RY – Templates varianten documentgenerator 

Qua brieven kun je denken aan onder andere aanstellingsbrief, aanzegbrief, opzegbrief en salarisbrief.

Contact

Ben je geïnteresseerd in de documentgenerator van H@RY of wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Chat, mail of bel met H@RY.

 

info@HRY.nl | +31(0) 184 49 68 00

Natasja Sperling
Specialist HRM & Arbeidsrecht